Dr. Skultéti Judit
Konzultáció munkanapokon
8:00-20:00

Bejelentkezés
drjuditskulteti@gmail.com
+36 30 297 1650

Kriston tréningre ITT is jelentkezhet!


A Kriston Intim Tornáról

"A KRISTON INTIM TORNA testet, lelket megmozgató, alhas védő tréning nők, férfiak, gyerekek számára, melynek célja, hogy MEGELŐZZE a gyenge záróizomból, rossz tápanyagellátásból, helytelen szokásokból adódó elváltozásokat és azokat megszüntesse vagy csökkentse."

"A 12 órás tréning tudatosabb szervvédelemhez, egészségesebb alhasi működéshez, örömtelibb szexuális élethez, irányítottabb záróizom működéshez vezet. A módszer előnye, hogy oktatási módszere mindenKIT képessé tesz annak megtanulására, akinek mozdítható a záróizma."

"Az alhas egészségét szolgáló egészségnevelési módszer, mely a medencefenéken elhelyezkedő harántcsíkolt izmok testtudat-fejlesztő, karbantartó tréningje a kontinencia képességének fokozására, a szexuális egészségért és a medencei szervek megfelelő helyzetének megtartása érdekében, nők, férfiak, gyerekek számára, prevenciós és önrehabilitációs céllal. A szervvédelem érdekében a tréning során végzett szokásáthangolás segítségével lehetővé válik a medencei szervek működésének hatékonyabbá tétele, illetve az alhasi szervek pszichoszomatikus elváltozásainak felismerése."

Családorvosi Fórum/Kriston Andrea

A Módszer kidolgozójának neve: Kriston Andrea, a Kriston Intim Torna Módszer egy magyar módszer. Az ’intimtorna’ Kriston Andrea által megalkotott kifejezés, melyet a Módszer kidolgozója a KRISTON névvel kiegészítve alkalmaz 2004 óta.

A "KRISTON INTIM TORNA®, intim torna®" védjegyoltalom alatt álló megjelölés.

Trénerként vállaltam, hogy a Kriston Módszer új elemeit folyamatosan elsajátítom és a legújabb ismeretekkel rendelkezem a Kriston Módszer oktatása kapcsán.

A Kriston Módszert bármilyen életkorban, könnyedén, biztonságosan tudja bárki elsajátítani – feltéve, hogy működőképes ideg-izom kapcsolattal rendelkezik.

A tréninghez semmilyen testüregbe helyezett eszközt nem alkalmazunk. A foglalkozásokon nem készülhet hang és képi felvétel csak a Módszer kidolgozójának engedélyével.

A tanfolyamon részt vett hallgatók a tanfolyam végén egy Kriston Andrea által készített hanganyagot kapnak az otthoni gyakorlás támogatására.

A prevenció és a rehabilitáció egyedülálló eszköze.