Dr. Skultéti Judit
Konzultáció munkanapokon
8:00-20:00

Bejelentkezés
drjuditskulteti@gmail.com
+36 30 297 1650

Kriston tréningre ITT is jelentkezhet!


Média

Közösségi média oldalaim

Megjelenéseim

Összhangban a testemmel 3. rész

Dr. Skultéti Judit orvosként személyesen járta be azt az utat, amit a legtöbb fájó ciklust átélő nő megtapasztal. Kipróbált minden elérhető eszközt, de hasztalan, míg el nem jutott Kriston Intim Tornára. A következő hónapban már nem görcsölt. Hallhatjuk arról, hogy miként terheli a női szervezetet a sok fájdalom csillapító gyógyszer.


Orvosból KRISTON tréner - Dr. Skultéti Judit

Dr. Skultéti Judit orvosként találkozott a KRISTON-módszerrel, az inkontinencia gyógyszeres megoldásával foglalkozott. Hallgassátok meg, hogyan jutott el hozzám és hogy mit mond egy orvos a KRISTON Intim Tornáról!


Dr. Skultéti Judit a Kriston Intim Tornáról


Szex vagy stressz?

Avagy a prosztatabetegségek hátteréről

"Férfibetegeim jelentős része a rendszeres szexuális élet hiányáról számol be, de az sem ritka, hogy valaki 40-45 évesen házasságban él és több mint 10 éve nincs szexuális kapcsolata a feleségével (és mással sem)! A stressz negatív hatásaként – amikor is gyakorlatilag az "életünkért" futunk – gyakori nehézség a libidó csökkenése vagy megszűnése: fajfenntartás és egyedfenntartás általában kizárják egymást."

Tovább olvasom...


Beszélgetés Dr. Skultéti Judittal az Intim Tornáról - Esztergom TV


Segítség leendő édesanyáknak és tizenéves lányoknak

"Viszont nagyon nem könnyű első – de többedik gyermekünk születésekor sem – ismeretlen helyen, kiszolgáltatott testhelyzetben (fedetlen alsótesttel, széttett lábakkal, hátunkon fekve) idegen szakemberektől körülvéve ellazultan beleengedni magunkat a szülés folyamatába. Olyan ez egy kicsit – hiszen testünknek ugyanaz a területe vesz részt a folyamatban – mintha azt várnák el tőlünk, hogy nyilvánosan szerelmeskedjünk és közben még orgazmusunk is legyen! Lehet, hogy nem mindenkinek sikerülne?"

Tovább olvasom...


Menni vagy nem menni?

" A felnőtt lakosság 50%-a szenved a székrekedés következményeitől, de sajnos, gyakori probléma ez a gyermekeink mindennapjaiban is. Sokszor segítséget nyújt a tápcsatornába bejuttatandó anyag (tea, homeopátiás szer, gyógyszer, kúp, stb.), de ezek többnyire átmeneti és tüneti kezelést jelentenek, s az okok felderítése helyett inkább csak elfedik azokat."

Tovább olvasom...


Gátmetszés vagy gátvédelem?

" Évek óta dolgozom olyan nőkkel, betegekkel, akik beavattak a várandósságuk, szülésük körüli problémáik kialakulásának körülményeibe, majd megosztották velem a pozitív változásokat segítő tényeket. Sok tévhittel találkoztam, melyeket olykor szakemberek is megerősítettek pácienseikben. "

Tovább olvasom...