Dr. Skultéti Judit
Konzultáció munkanapokon
8:00-20:00

Bejelentkezés
drjuditskulteti@gmail.com
+36 30 297 1650

Kriston tréningre ITT is jelentkezhet!


Szolgáltatások

Egyéni konzultációk, foglalkozások személyesen vagy online, bejelentkezés szükséges.

Tudja, kihez forduljon intim panaszaival? Melyik szakember tud majd segíteni? Vajon milyen beavatkozás fogja megoldani a problémáját? Esetleg tart a vizsgálatoktól vagy nehéz beszélnie a gondjairól? Szeretné elkerülni a gyógyszeres vagy műtéti beavatkozást, ennek esélyeiről kíván bővebben tájékozódni. A tünetek között szerepelhet vizeletinkontinencia, szexuális problémák, hólyagsérv, végbélsérv, méhsüllyedés, aranyér, székrekedés, hüvelygyulladás, hüvelygyengeség, prosztatagyulladás, nehéz megfoganás, merevedési zavar, korai magömlés, szél-, széklettartási nehezítettség, vérzészavarok, visszatérő felfázás, stb. Ha nem tudja eldönteni, ki az illetékes, melyik szakembert (nőgyógyász, urológus, végbélsebész, szexológus, andrológus vagy belgyógyász) érdemes felkeresnie, ebben is segítségére leszek. A megbeszélésen az állapotára vonatkozóan részletesen feltárjuk az előzményeket, kiváltó okokat fizikális, eszközös vizsgálat nélkül. Egyeztetjük a lehetséges megoldásokat, a javasolt teendők várható hatásait, az utánkövetés módját a probléma megszűnéséig.

 Konzultáció díja: 25 000 Ft

Az aranyér (aranyérbetegség) tünetei esetén minden részletre kiterjedően megbeszéljük, melyek azok a terhelések a napi rutin során, amelyek kedvezőtlenül hatnak a panaszok súlyosbodására. Fontos látni, hogy milyen változtatásokra van szükség ahhoz, hogy tünetmentes lehessen vagy enyhüljenek az aranyér következményei. Fizikális és eszközös vizsgálat, beavatkozás nem történik. Végbél környéki viszketés, fájdalom, vérzés, diszkomfort érzés, idegentestérzés a végbélnyílás körül, nehezen tisztán tartható végbélnyílás, nedvezés ezen a tájékon, szél-, széklettartási nehezítettség, székrekedés indokolhatja a konzultációt. A megbeszélésen az állapotára vonatkozóan részletesen feltárjuk az előzményeket, kiváltó okokat, egyeztetjük a lehetséges megoldásokat, a javasolt teendők várható hatásait, az utánkövetés módját a probléma megszűnéséig. Első találkozásnál tervezhető a szükséges alkalmak száma,  általában 2-3x ideális. 

Konzultáció díja: 25 000 Ft

Testreszabottan, egyéni időbeosztással, 2 (max.3) alkalommal saját tempóban haladva sajátíthatja el a medencealap izmainak erejét, állóképességét, gyorsaságát, irányításfejlesztését fokozó gyakorlatokat, ha bármilyen ok miatt nem tud vagy nem szeretne csoportos foglalkozáson részt venni. Fizikális és eszközös vizsgálat nem történik.  Szakorvosok javaslatára egyre többen veszik igénybe a következő tünetek fennállása esetén: aranyér, székrekedés, vizelet-széklettartási panaszok,"felfázás", menstruációs fájdalom, hüvelyszárazság, hüvelygyengeség, szexualitást érintő panaszok, alhasi fájdalom, méhsüllyedés, hólyagsérv, végbélsérv, megfoganási nehezítettség, szülés utáni regeneráció, szülésre felkészülés. Első találkozásnál tervezhető a szükséges alkalmak száma,  általában 2-3x ideális. 

Tréning díja: 68 000 Ft

Testreszabottan, egyéni időbeosztással, 2 (max.3) alkalommal saját tempóban haladva sajátíthatja el a medencealap izmainak erejét, állóképességét, gyorsaságát, irányításfejlesztését fokozó gyakorlatokat, ha bármilyen ok miatt nem tud vagy nem szeretne csoportos foglalkozáson részt venni. Fizikális és eszközös vizsgálat nem történik.  Szakorvosok javaslatára egyre többen veszik igénybe a következő tünetek fennállása esetén: aranyér, székrekedés, vizelet-széklettartási panaszok, szexualitást érintő panaszok, alhasi fájdalom, merevedési zavar, korai magömlés, prosztatagyulladás, prosztata műtét utáni regeneráció. Első találkozásnál tervezhető a szükséges alkalmak száma,  általában 2-3x ideális.

Tréning díja: 68 000 Ft

6-8 fős csoportban tanulunk, mozgást, alhasvédő szokásokat, ok-okozati összefüggéseket, a tünetek kialakulásának lehetséges forgatókönyveit. Szakorvosok javaslatára egyre többen veszik igénybe a következő tünetek fennállása esetén: aranyér, székrekedés, vizelet-széklettartási panaszok,"felfázás", menstruációs fájdalom, hüvelyszárazság, hüvelygyengeség, szexualitást érintő panaszok, alhasi fájdalom, méhsüllyedés, hólyagsérv, végbélsérv, megfoganási nehezítettség, szülés utáni regeneráció, szülésre felkészülés. 2x6 órában zajlik a tanfolyam, kisebb közösségek, családi, baráti kör, munkahelyek saját szervezésben is élhetnek a lehetőséggel.

Tréning díja: 39 000 Ft

Speciális (NLP alapon nyugvó) technika, amivel elakadásaink, nehézségeink felülírhatóak, hogy az életünk gördülékenyebben, könnyebben haladhasson tovább. Szükséges alkalmak száma: olykor egy találkozás is nagy változásokat generál.

Díja: 25 000 Ft

Ágybavizelés, vizelettartás, széklettartás nehezítettsége, menstruációs fájdalom, székrekedés a leggyakoribb okok, amikor segíteni tudok. Általában 2 alkalommal elegendő találkozni, az alkalmak hossza változó, 1-2 óra.

A program díja: 32 000 Ft

Gyakorlatok felfrissítése, állapotfelmérés, otthoni edzésterv egyeztetése.

Az ismétlés díja: 35 000 Ft

Miben számíthat a segítségemre?

Várom Önt is tapasztalataimmal

Bejelentkezés tanfolyamra ITT

Kiscsoportos foglalkozásokat külön megkeresés alapján a meghirdetett időpontokon kívül is tartok (munkahelyen, baráti közösségek, stb. számára Magyarország területén), további információkat telefonon vagy e-mailben tudunk egyeztetni. Szeretettel várom.