Visszajelzések

„a torna hatása már a férjem szerint is érezhető…” – írta 3 héttel a tanfolyam után egy 2 gyermekes fiatalasszony.

„Kedves Judit! 10 hónapja végeztem a tanfolyamot veled. A legnagyobb megelégedettségemről számolnék be, mert teljesen tünetmentes vagyok. Kevés a szókincsem ahhoz, hogy leírjam, hogy milyen hálás vagyok az életminőségem megváltozásáért, azért a biztonságért, amit a jól működő testem jelent. Szeretettel és megbecsüléssel köszönöm”

„Kedves Judit! Köszönöm ezt az élvezetes hétvégét! Kicsit féltem tőle, de közvetlenségeddel nagyon jól oldottad a félelmeimet. Igyekszem megcsinálni a gyakorlatokat! Azt gondolom, sok már szült nőnek is szüksége lenne erre. További kitartó munkát kívánok Neked!”

„Családias, jó hangulatú, humorral fűszerezett foglalkozások keretében ismerkedtünk meg az intim torna rejtelmeivel. Tanulságos történetekkel spékelte Judit, akinek az előadásmódja, és számtalan sztorija is rendkívül érdekfeszítő volt. Az elhangzottak motiválóan hatnak a rendszeres gyakorlásra, de a legnagyobb motiváló erőt nálam a várandósság adja. Köszönöm az élményt és külön köszönet a kismamákra vonatkozó kiegészítésekért.”

„Régóta terveztem, hogy részt veszek a képzésen és nagyon örülök, hogy végre rászántam magam. Inspiráló történeteket és illusztrációkat láthattam/hallhattam, a feladatok elvégzéséhez pedig minden szükséges segítséget és támogatást megkaptam. Bízom benne, hogy a lendület megmarad és elérem a tornához fűzött céljaimat. Szívesen részt vennék további képzéseken is.”

„Nagyon hasznos volt az együtt töltött idő, véleményem szerint ezt minden nőnek hallania kellene. Alapvető dolgokról még csak tudomásom sem volt, több dologra rácsodálkoztam. Lényegében egyáltalán nem erre számítottam… Az előadó személyisége, őszintesége magával ragadó, szaktudása, tájékozottsága magas szintű. A tanfolyam hatásmechanizmusa is fantasztikusnak ígérkezik.”

„Judit remekül oldja a hangulatot, így fesztelenül zajlott a tréning. Nagyon tetszett, hogy kaptunk alapos biológiai ismereteket is, ugyanakkor felvillanotta, hogy a lelkünk egészsége milyen változatos hatással lehet ezen szerveinkre. Ajánlom főként olyanok számára, akik szégyenlősen vagy egyenesen idegenkedve viszonyulnak az érintett szerveikhez, mert ez a tréning Juditnál hozzásegíthet a szemléletváltáshoz.”

„El nem tudtam képzelni, hogy mit fogunk csinálni (tanulni) két napon keresztül… aztán úgy elszaladt az idő, hogy nagyon sajnáltam, hogy véget ért. Még-még-még… ez volt bennem. Ezt az ismeretet, tudást kötelező tananyaggá tenném minden nőnek és férfinak is! (Jó lenne, ha lenne lehetőség már a (nagyobb)gyerekeknek az iskolában is tanítani) Köszönöm!”

„Köszönöm Andi, hogy kifejlesztetted, köszönöm Judit, hogy három estén keresztül lelkesen mondtad a történeteket, mutattad a gyakorlatokat, és köszönöm magunknak, asszonyoknak-lányoknak, hogy érdeklődő, befogadó minőségben ott voltunk! A tanfolyam testi-lelki-szellemi szinteken egyszerre hatott: gyakoroltuk a finom mozgást, a történetekkel rég eltemetett emlékek oldódtak, s nem utolsó sorban anatómiai felvilágosítást is kaptunk. Így tovább, szívem szerint mindenkinek elérhetővé tenném: nőnek, férfinek, gyereknek egyaránt!”

„Judit egy fantasztikus előadó, lebilincselő előadást tartott, élveztem minden percét! 🙂 Nagyon tetszett a rengeteg életből hozott példa, ami segített azonosulni az intim torna rendszeres gyakorlásának fontosságával. Hála és köszönet ezért a két napért, nagy szükség van erre a tanfolyamra, hogy a nők felismerjék az erejüket, és visszakapják a testükbe vetett hitüket!”